Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - مزدا ۳ و تویوتا کرولا هاچ‌بک‌های کامپکتی هستند که با فناوری های به روز عرضه می شوند.

مزدا ۳: یکی از نکات برجسته مزدا ۳ جدید، فضای داخلی آن است. فضای داخلی این خودرو با رنگ مشکی و پنل های قرمز پوشانده شده است. همه چیز در این خودرو به خوبی کنار هم چیده شده است و در هیچ جای آن از مواد بی کیفیت استفاده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خودرو هیچ صفحه نمایش لمسی ندارد و باید از یک دکمه دستی برای کنترل سیستم استفاده کرد؛ سیستم اتواندروید و اپل کارپلی نیز وجود دارد. 

مجموعه کاملی از ویژگی‌های کمک راننده و ایمنی نیز به‌صورت استاندارد ارائه می‌شوند و همگی به‌خوبی کار می‌کنند. کروز تطبیقی ​​به طور طبیعی کار می کند که بسیار نرم‌تر از سیستم کرولا است.

     

نظارت بر نقاط کور با هشدار ترافیک عقب، سیستم کمک راننده، سیستم کمک حفظ بین خطوط، هشدار خروج از خط، کروز کنترل تطبیقی​، کنترل نور بالا و هشدار برخورد از جلو با ترمز اضطراری خودکار همه در این خودرو استاندارد هستند. مزدا ۳ جایزه بهترین انتخاب ایمنی را از مؤسسه بیمه ایمنی بزرگراه (IIHS) دریافت می‌کند، که دومین جایزه برتر ممکن است.

از نظر فضای سر و پا، فضای زیادی در صندلی عقب برای سرنشینان وجود ندارد. صندوق عقب می‌تواند ۲۰.۱ فوت مکعب را در خود جای دهد، اما صندلی‌ها می‌توانند برای قرار دادن وسایل بزرگ‌تر جمع شوند.

     

تویوتا کرولا: تویوتا کرولا نسبت به مزدا ۳ جادارتر است. طراحی ساده و در عین حال جذابی دارد که  اما مواد به کار رفته در آن به اندازه مزدا با کیفیت نیست.

در برخی از قسمت های صندلی‌های چرمی، از پارچه استفاده شده است که به جذاب‌تر شدن آن‌ها کمک می‌کند. کنتراست دوخت‌های داخل کابین کارآمد و کاربر پسند است، استفاده از رنگ‌های مشکی و نقره‌ای سلیقه‌ای بوده و چیدمان آن زیبا است.

چیزی که کاربر پسند نیست، سیستم اطلاعات سرگرمی کرولا است که احتمالاً بزرگ‌ترین نقطه ضعف این خودرو به شمار می آید، هرچند که مشکل ساز نیست. 

     

کرولا نیز مانند مزدا ۳ دارای مجموعه‌ای از کمک راننده و ویژگی‌های ایمنی است که شامل سیستم پیش از برخورد با تشخیص عابر پیاده، هشدار خروج از خط با کمک فرمان، نوربالای خودکار، کروز کنترل تطبیقی ​​تمام سرعت، کمک علائم جاده می‌شود.

کرولا از یک موتور ۲.۰ لیتری چهار سیلندر با ۱۶۸ اسب بخار قدرت و ۱۵۱ پوند فوت گشتاور بهره می‌برد. مصرف سوخت در ۳۰ شهر، ۳۸ بزرگراه و ۳۳ ترکیبی رتبه بندی شده است.

مزدا ۳ از یک موتور ۲.۵ لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی با ۱۸۶ اسب بخار قدرت و ۱۸۶ پوند فوت گشتاور بهره می‌برد که قدرت را از طریق گیربکس شش سرعته اتوماتیک یا شش سرعته دستی به چرخ‌های جلو می‌فرستد. مصرف سوخت در ۲۶ شهر، ۳۵ بزرگراه و ۳۰ ترکیبی رتبه بندی شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت خودرو تولید خودرو تویوتا کرولا مزدا ۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۳۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • سیستم ترمز خودکار پیشرفته در آمریکا اجباری می‌شود
  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • خودروهای باکیفیت صفر کیلومتری که با قیمت چینی‌های بازار ایران می‌شود خرید، البته در خارج/عکس
  • تصاویر | پژو ۲۰۶ و رنو ساندرو در برابر این شاسی‌بلندهای غول‌پیکر، مورچه‌اند
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • معرفی کیت بدنه یک میلیارد تومانی برای تویوتا لندکروزر محبوب /عکس
  • (اینفوگرافیک) راهنمای سوخت رسانی به سیستم ایمنی انسان!
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟